Névkártya készítés

A névjegykártya jelentősége erőteljesen megnőtt napjainkban, akár hivatalos bemutatkozásnál, akár magánemberként használjuk.
Az üzleti találkozóknak elengedhetetlen kelléke ,amely segítségével egyszerűbben teremthetünk kapcsolatot, pozitív benyomást tehetünk üzletfeleinkre.
Magánemberként is kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor célszerűbb elérhetőségeinket névkártya átadásával megadni.
A névjegykártya általában tartalmazza a tulajdonos nevét, elérhetőségi adatait és vállalkozások esetében a szolgáltatásra jellemző logót is. Éppen ezért nagyobb szerep jut az egyediség kihangsúlyozására is.

A hagyományos, egyszerűbb névkártya fehér papírra, fekete nyomással készül, amely csak a legszükségesebb információ közvetítésére korlátozódik. Mostanában azonban egyre nagyobb az igény a vizuálisan is tetszetős, ízléses és ötletes grafikát tartalmazó , egyedi névkártyák iránt. Ezek nyomtatása történhet fekete-fehérben és színesben ( egyszerre több színnel ) is, különböző  minőségű és színű, úgy nevezett " kreatív " papírra. Cégek esetében fontos a logó ill. grafika színhű megjelenítése is, a már ermlített egyediség hangsúlyozásához.
Ezért a zuglói üzletünkben megrendelt névkártyákat a legmodernebb berendezéseinken nyomtatjuk, hogy a fent említett szempontoknak minél színvonalasabban eleget tegyünk. Szerkesztő programjaink segítségével megvalósítjuk az egyedi elképzeléseket is.
Névkártyáját igény szerint laminálással tesszük ellenállóvá.

Otthon szerkesztett névkártyája kinyomtatásában is szívesen állunk rendelkezésére.


Névkártya készítés az alábbiak szerint:

Színes nyomással
Fekete-fehér nyomással
Egy - vagy kétoldalas formátumba
Hagyományos vagy kreatív papírra
Laminálva
• A szabványostól eltérő méretben, kis darabszám esetén is


Névkártya készítés - Áraink (bruttó):

 

  Egyoldalas Kétoldalas
Fekete-fehér nyomtatással 25  Ft/db 50  Ft/db
Színes nyomtatással 55  Ft/db 110  Ft/db
+ laminálás 55 Ft 55 Ft